Spletna trgovina Teddy je za nas veliko več kot trgovina. To je spletna stran, kjer boste bodoči starši dobili peščico koristnih nasvetov za novo obdobje, ki vas čaka, s kakršnim smo se soočili tudi mi ko smo obrnili nov list v knjigi življenja. Prednost trgovine je,  da si v miru ogledate veliko izbiro otroške opreme kar iz naslonjača in  izberete najboljše za svojega otroka. Mi smo tukaj za vas, da delimo z vami čudovite trenutke v pričakovanju vašega otroka ter smo vam preko kontaktov vedno na voljo za nasvet, pomoč ali samo klepet.

Naš cilj je, da vam ponudimo široko paleto opreme,  kakovosti storitev in kolikor je mogoče ugodne cene, v katerih lahko vsakdo najde nekaj za vašega otroka.

Vsak nov dan je nov izziv za nas,  skušamo čim bolje izpolniti vaše želje in želje najmlajših.

Mi smo vam na voljo za vsa vprašanja, nasvete, informacije …Zahvaljujemo se vsem staršem, ki nas spremljate že desetletje in hvala Vam, za obisk naše trgovine!

 

O PODJETJU

Sletno trgovino Teddy upravljamo kot podjetje RISP Andreja Drnovšek s.p. na trgu smo že od leta 1. 6. 2002 in uspešno vodimo podjetje z dejavnostjo in trgovino. Atrikli, ki so v naši ponudbi so dobavljeni brez posrednikov neposredno od proizvajalca, kar nam omogoča, da vam lahko ponudimo res nanjižje cene brez posredniških trgovskih provizij. Pri nas za manj dobite več, vsi artikli so pregledani preden jih damo iz rok in s tem zagotavljamo, da naročeno blago prejmete brezhibno in ga z zadovoljstvom uporabljate. Zavedamo se, da je zadovoljstvo naših kupcev  ključnega pomena zato se trudimo, da vam ponudimo le najboljše. Za vsa morebitna vprašanja smo vedno na razpolago na objavljenih kontaktih. Nakup pri nas je varen in zanesljiva dobava v zelo kratkih dobavnih rokih.