Ste že kdaj razmišljali, da bi poletni dopust preživeli malo drugače kot v apartmaju?

Priporočam, dopust v kampu je povsem drugačen, bolj sproščen, svoboden in v stiku z naravo. Čas , ki ga boste preživeli v kampu bo predvsem zunaj, ali na terasi počitniške prikolice, na travniku ob plaži ali na plaži in v morju, jezeru ali reki. Kampiranje popestrijo tudi zvoki narave, številna oglašanja ptic in pomirjajoči zvoki čričkov in škržakov.

Otroci kampe preprosto obožujejo, saj preživljajo ves čas na prostem se družijo s prijatelji in so povsem aktivni skozi ves dan, ne pogrešajo televizije, tablice, računalnika… tako imate starši tudi urice samo zase, obenem pa otroke ves čas na očeh.

Lahko vam povem, zakaj jaz obožujem kampiranje, preprosto iz lastne izkušnje… Pred leti ko smo še dopustovali v apartmajih, smo čez dan večina po kosilu zadremali na kavču pod klimo, na terasi je bilo prevroče, otroci pa nemirni. Ven jih enostavno same nismo mogli spustiti v neznano okolje ulic. Sedaj ko se poslužujemo kampov pa enostavno uživamo vsi. Ni nam treba skrbeti za prefinjen red, ves dan smo lahko v kopalkah, zvečer kakšna lahka športna oblačila in superge in pohodi, kolesarjenje, sprehodi… o kako paše biti na prostem, brez štirih sten pod drevesi v rahlem pišu vetra, ki prinaša vonj po svežem.

V kampu se lahko namestite bodisi s šotorom, kamp počitniško prikolico, kamperjem ali z najemom le teh, aktualne so tudi priljubljene mobilne hišice in bungalovi. Ste navelicani stirih sten v sluzbi, doma… Kampiranje ni alternativa apartmaju, omogoča pa super in preprosto doživetje na prostem, ki je povsem drugačno od našega vsakdana ter vas brezmejno napolni z energijo!

Če ste tudi vi aveličani štirih sten, si želite svoboden dopust ali zgolj vikend oddihpojdite v naravo, kampirati in svobodno brezmejno uživati.

No če se pa bojite pajkov, in drugega mrčesa, nič skrbeti, radi bodo v vaši družbi v varni razdalji 🙂