Zložljiv stolček za hranjenje COOKIE

62.90

Dobava 2-3dni

Šifra: BE 1010024 Kategorija:

Opis

Je lahek stolček za hranjenje od 6. meseca dalje in ima nosilnost do 15 kilogramov kot stolček za hranjenje in igranje, kasneje pa kot pravi stol brez pladnja. Izdelan v skladu s standardom EN 14988 za varnost (otroški visoki stoli), kar zagotavlja maksimalno varnost in udobje za vašega otroka.

Stolček je udoben, a hkrati narejen tudi tako, da se ga da enostavno očistiti z vlažno krpo, saj je prevleka narejena iz PVC.  Določa idealno okolje za prehrano otrok, zagotavlja njihovo varnost in vaše udobje – ima varnostni pas za otroka in je enostaven za zlaganje.              

-enostavno zlaganje in razstavljanje

-varnostni pas

Uporaba stolčka je za približno 6 mesecev starega otroka dalje, oz. ko otrok že lepo stabilno sedi. Stolček je primeren tudi za potovanja, dopust, saj zložen ne zavzame veliko prostora.

Oprema

  • PVC prevleka – enostavno čiščenje
  • podstavek pladenj
  • prostor za steklenice ali skodelice
  • pet točkovni varnostni pasovi
  • enostavno zlaganje in odpiranje

Opis

Udoben in praktičen – to je stolček v katerem,  bo vaš otrok zagotovo dejal: “Bravo!”.

Kompaktna zasnova, sveže barve in motivi – to so le prvi vtisi o modelu. Praktičnost je bila zasnovana z dovolj razmišljanja proizvajalca in malo kulinaričnega strokovnjaka – stolček ima PVC prevleko za enostavno čiščenje in pladenj, medtem ko je tudi odstranljiv.

Otrokova varnost je zagotovljena z varnostnimi pasovi. Udobje prehranjevanja je zagotovljena s posebnimi predelki bodisi za skodelico ali steklenico na pladnju.

Dodatne informacije

Teža 8 kg
Barva

Bež Slonček, Roza

Morda vam bo prav tako všeč…