Vstavek Easy Travel podloga za lupinico ali avtosedež 0+

17.90

Na zalogi

Easy travel vstavek je zasnovan tako, da ponuja dodatno udobje celotnega telesa in podporo manjšim dojenčkom v kateri koli lupinici skupine od 0+ ali avtomobilskem sedežu.

Na zalogi

Opis

Vstavek podloga za lupinice in avtosedeže 0-13kg, 0+  je eden od pripomočkov, ki ga morate zagotovo imeti, saj dojenčku omogoča popolno oporo in udobje predvsem pri daljšem potovanju v lupinici ali avtosedežu.

Potovalna blazina, ki bo omogočila da bo vaš dojenček varno in udobno potoval v lupinici. Narejen je iz najboljših materialov, s posebej oblikovano podporo za hrbet in zadržanje glavice da se ne zgodijo nezaželeni gibi zaradi same vožnje kakor tudi nezaželenih nenadnih gibov ki so sestavni del prenosa lupinice. Vsekakor spada ta izdelek v del obvezne opreme, pred nakupom tudi  vabljeni da vam izdelek vizuelno predstavimo na sedežu podjetja.

Dojenček je v prvih dneh po rojstvu po večini premajhen, avtosedeži pa pregloboki za njegovo telesce, ki še ni vzravnano, zato je vložek za avtosedeže Easy travel odličen pripomoček, saj podpira dojenčkovo telo v pravlni legi, hkrati pa njegovi majni glavici preprečuje nihanje sem ter tja med vožnjo.

Vložek Easy travel je mehak, v sredini je dodaten vložek – blazinica za podporo in izenači globino avtosedeža. S tem vložkom omogočimo dojenčku da v avtosedežu ne leži spognjeno. Dodaten vložek lahko pozneje odstranite in podlogico uporabite tudi v večjem avtosedežu ali športnem vozičku. Celotna prevleka je z zračnimi luknjicami, ki pa omogočajo pretok zraka in s tem tudi zmanjšuje pregrevanje dojenčkovega trupa med vožnjo.

Vložek je prilagodljiv tako, da v primeru novorojenčka pripomore k pravilni drži otroka v avtosedežu in mu omogoča udobje. Vložek ima spodnjo blazinico ki omogoča dokaj raven-nepreglobok položaj ležanja novorojenčka.

Pralno na 30°C

 

Dodatne informacije

Teža 0.5000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm

Morda vam bo prav tako všeč…