Varnostni pas – zelena

10.00

Na zalogi

ob pomoči odrasle osebe omogoča začetke varne hoje in sprehodov

Na zalogi

Šifra: BE 10010051252 Kategorije: , ,

Opis

Se tudi vam zgodi, da otrok pri prvih korakih pade, ali pa vam na potovanju preprosto uide? Varnostni pas vam pomaga, da otroka ki je ravno shodil pred padcem “ulovite” s pasom ter da vam ne bi nekontolirano pobegnil v gneči, ga prosto držite na ročaju pasu. Otrok ima tako proste roke, vi pa njega pod nadzorom.

Varnostni pas ob pomoči odrasle osebe omogoča začetke varne hoje, brezkrbne sprehode tudi v gneči, omogoča uravnoteženo in prosto hojo,
Kadar uporabljate varnostni pas, ne puščajte otroka brez nadzora. Uporaba izključno samo ko potrebujete za varnost, potem otroku pas snemite.
Varnostni pas – vajeti je zasnovan tako, da omogoča otrokom udobno in varno hojo, vam pa varnost otroka saj ga dejansko nadzorujete z vajetmi.

– namenjen otrokom med 6 in 14 mesecem starosti kot pomoč pri hoji ali za varnost na potovanju, v gneči omogoča idealen način pomoči pri hoji otrok na povsem varen način ter varnost da se vam otrok v gneči ne izgubi, ne plane nenadzorovano na cesto…

Lahko se uporablja tudi kot dodaten varnostni pas ki majhnim otrokom preprečuje vstajanje z visokih stolov ali vozičkov in jim otežuje drsenje po stolih.

Napotki za vzdrževanje:

Vajeti lahko perete le ročno in v hladni vodi
Pozor: likanje je prepovedano!
prepovedano ga je sušiti v sušilnem stroju


Velikost:

trakovi prsnega koša : min. 44cm., Max. 69cm.
naramnice: min 20cm, max.. 36cm.
Trak:. min / max. 10,5 cm.

Proizvajalec: Bertoni – Lorelli

Starost: 6m +.

Dodatne informacije

Teža 0.20000 kg
Dimenzije 0.0000 × 0.0000 × 0.0000 cm