Športni voziček Fiorano Lorelli (2022)

143.47

Okreten in praktičen otroški voziček za otroke od 0+m starosti do teže 15kg

Šifra: BE SIV COOL Kategorija:

Opis

Otroški športni voziček Fiorano (PRIMEREN TUDI ZA POTOVANJE Z LETALOM)

Marela športni vozički so nepogrešljivi kmalu ko otrok dopolni 6mesecev, saj običajo takrat večkrat obiskujete prijatelje, sorodnike in se odpravimo na izlete, voziček pa je majhen in ga brez težav vsekakor vedno lahko vzamete s seboj. Idealen za sprehode ko je otrok že nekoliko večji in ne potrebuje več košare.

Voziček FIORANO je mobilen tudi za na letalo, zloži se enostavno in na majhno velikost, zato je primeren tudi za na potovanja, saj v vozilu ne zavzame veliko prostora. Je popoln model, z nastavljivim sedalnim delom, kar omogoča otroku, da lahko v vozičku tudi udobno počiva. Je hitro zložljiv z eno roko ima tudi izvlečni ročaj za lažje premikanje.

Nastavljiv in razširljiv nadstrešek s senčnikom omogoča, da lahko prilagajate senčko otroku med vožnjo. Snemljiva sprednja prečka služi kot počivalo za rokice, lahko jo tudi odstranite. Dvojna zavora na zadnjih kolesih za večjo varnost vozička v mirovanju. S 5-točkovni varnostnim pasom otroka zavarujete pred zdrsom in padcem iz vozička.  Nastavljiv naslon za hrbet omogoča otroku prilagajanje optimalnega položaja po potrebi otroka. Voziček ima mehanizem ki omogoča zlaganje vozička z eno roko. Enostavno nastavljiva opora za noge, v spodnjem delu je nameščena  velika odlagalna košara za odlaganje lahkih prpomočkov, ki so spremljevalni na sprehodu.
Voziček je popoln in ga odlikuje tudi  inovativni zložljivi sistem + dodatni ročaj

Velika kolesa so debelo obložena z umetno gumo EVA in zmorejo tudi bolj zahtevne sprehode. So kvalitetna in vzdržljiva.

Ta izdelek je izdelan v skladu z evropskim varnostnim standardom EN1888 – izdelki za nego otrok. Otroški vozički na kolesih. Varnostne zahteve in preskusne metode.

DIMENZIJA:

ODPRT: 85x51x107

ZAPRT: 58x53x20

TEŽA: 6,95kg

Vzdrževanje:

Tkanino je treba očistiti s toplo vodo in neagresivnim detergentom. Ne uporabljajte belila. Ne likajte. Sušenje ne pred neposrednimi sončnimi žarki.

Plastične dele je treba očistiti s krpo, vodo in mehkim detergentom.

Kovinske dele je treba očistiti z vlažno krpo in jih nato posušiti.

Po uporabi na zelo prašnih ali umazanih terenih je treba kolesno enoto očistiti in mazati z oljem, da se zagotovi res gladka vožnja in ne prihaja do trenja umazanije.

Pri shranjevanju nikoli ne postavljajte drugih predmetov na ali v voziček!

Redno preverjajte poškodovane dele in jih takoj zamenjajte!

Nikoli ne uporabljajte rezervnih delov, ki niso odobreni s strani proizvajalca ali distributerja.

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij

Dodatne informacije

Teža 6.95 kg
Dimenzije 85 × 51 × 107 cm
Barva

Črn, Rdeč, Siv

Video predstavitev

Navodila

Pdf navodila