Opis

Praktična in lahkotna uporaba vozička za vse aktivne starše, ki radi veliko potujejo z dojenčkom. Voziček je uporaben že od rojstva dalje, praktičen za vse izlete in funkcionalen na različnih terenih. Zložljiv na kompaktno velikost ne zavzema veliko prostora tako je idealen popotnik za na pot.

Praktičen nastavljiv in razširljiv nadstrešek s senčnikom bo otroka ščitil pred močnim soncem, prostoren udoben in nastavljiv naslon za hrbet in noge lahko nastavite v več položajev tudi v ležeči položaj.
Snemljiva sprednja prečka služi kot počivalo za roke, zato kjub nameščeni prečki, vedno uporabljajte tudi 5 točkovni varnostni pas in vedno naj bo otrok v vozičku pripet tudi, če je voziček v mirovanju.
Zlaganje vozička je s pomočjo praktičnega gumba na ročaju enostavno z eno roko.
5-točkovni varnostni pas varuje otroka zato ga vedno uporabljajte.
Kvalitetno podnožje omogoča vozičku stabilnost, centralna dvojna zavora na zadnjih kolesih s centrom na sredini praktično dostopna, naslon sedeža z mrežico in pokrovom, nastavljiva opora za noge, nadstrešnica in velika nakupovalna košara. Voziček se zloži na majhno kompaktno velikost po sistemu “knjige” na prepogib, kar olajša transport tudi z manjšim avtomobilom.

Dodatki za voziček (komarnik, prevleka za dež, senčnik, vložek proti potenju) so za doplačilo in so na voljo tukaj ? DODATKI ZA VOZIČKE

Dimenzija:

Odprt: 80x50x109

Zložen: 64x41x41

Teža vozička: 7kg

Ta izdelek je izdelan v skladu z evropskim varnostnim standardom EN1888 – izdelki za nego otrok. Otroški vozički na kolesih. Varnostne zahteve in preskusne metode.
Očistite površino vozička s toplo vodo in blagim detergentom. Ne uporabljajte belila. Ne posušite na neposredni sončni svetlobi. Plastične dele očistite s krpo, vodo in blagim detergentom. Kovinske dele očistite z vlažno krpo in dobro posušite s suho krpo. Pri delu na prašnem ali blatnem tleh je treba ohišje očistiti in zdrobiti za bolj udobno gibanje.

Ko je voziček v skladišču, nikoli ne postavljajte drugih predmetov na njem! Redno preverjajte, ali so poškodovani ali poškodovani deli, in jih po potrebi zamenjajte z novimi! Ne uporabljajte rezervnih delov, ki jih proizvajalec ali distributer ne odobri.

Varnost

Športni voziček Felicia je izdelan v skladu z evropskim varnostnim standardom EN1888-2012