Avtosedež Concord Transformer XT Plus 15-36 – Grey

Avtosedež Concord Transformer XT Plus 15-36 – Grey

315.00

Na voljo po naročilu

Na zalogi pri dobavitelju. Dobava: 2-4 tedne

Na voljo po naročilu

Opis

Klasična minimalistična oblika in optimalna zaščita pred bočnimi udarci

Skupina / kategorija teže:

Skupina 2/3
Za otroke, ki tehtajo od 15 kg do 36 kg
Starostna primernost: od pribl. 3 leta do 12 let

Ustreza standardu:

ECE R44 / 04

Namestitev otroškega varnostnega sedeža v vaše vozilo s sistemom Twinfix. Konektorje lahko s pritiskom na gumb podaljšate in umaknete, kar vam omogoča veliko lažje pritrditev XT Plus na pritrdilne točke Isofix v avtomobilu. Otroka pripnete z uporabo 3-točkovnega varnostnega pasu vašega vozila. Pri tem vodi pas samovarovalni pozicioner, ki preprečuje zdrs jermena. Otroški avtosedež Concord z odobritvijo teže od 15 do 36 kg raste skupaj z vašim malčkom in ga lahko gladko prilagodite velikosti vašega otroka.

Popolnoma zaprto sedežno lupino lahko prilagodite velikosti vašega malega potnika. Sistem Variosize vam omogoča, da s pritiskom na gumb neprekinjeno prilagajate višino in širino ramenskih ščitnikov ter višino naslona za glavo. Zaklenjena plinska vzmet sistema udobja zagotavlja individualno nastavitev sedečega in ležečega položaja s pritiskom na gumb. Troslojni zaščitni sistem ramenskih ščitnikov ima tri blažilne plasti in zagotavlja optimalno zaščito pred bočnimi udarci.

Ergonomsko oblikovan sedež je kot nalašč za vaše varno potovanje, ki je še posebej varno in udobno. Udobna sedežna blazina iz pene in mehki oblazinjeni nasloni za roke zagotavljajo prijeten prostor za naslanjanje, počitek in dremanje.

Zunanja lupina v klasični črni barvi in ​​nove tkanine trenutne kolekcije so klasične, medtem ko čiste linije poudarjajo minimalističen dizajn izdelkov proizvajalca Concord.

Podrobnosti:

Dolga življenjska doba od 3 do 12 let
Sistem Twinfix – Namestitev Isofix, konektorje lahko s pritiskom na gumb podaljšate in umaknete
Sistem Variosize in Procomfort – višina naslona za glavo ter višina in širina ramenskih ščitnikov ter sedež / naklon so gladko nastavljivi s pomočjo plinske vzmeti
Troslojna zaščita pred udarci – 3 blažilne plasti za optimalno zaščito pred bočnimi udarci
Črna zunanja lupina
Snemljiv, pralni pokrov sedeža
Mehko oblazinjen sedež
Intuitivni pozicioner za pas

Dodatne informacije

Teža 6 kg