Lesen stolček za hranjenje Nino trip-trap

84.99

Na zalogi pri dobavitelju. Rok dobave 2-7dni.

  • Stolček se lepo prilega k vsaki jedilni mizi
  • Narejen je iz slovenskega bukovega lesa in je primeren za otroke od 6 mesecev dalje. Nastavljiva višina stolčka omogoča otroku udobje in varnost pri hranjenju.
  • primeren za otroke od 6 mesecev dalje,
  • nastavljiva višina,
  • maximalna teža obremenitve do 40 kg,
  • garancija za brezhibno delovanje: 1 leto.

Opis

Opis:

Stolček je primeren za otroke  v vseh starostnih obdobjih od 6meseca dalje, saj omogoča, da se sedišče in polička za noge lahko prestavljajo na željeno višino, ki otročku popolnoma ustreza, zahvaljujoč standardni velikosti  ustreza večini ali povsem vsem meram vsake jedilne mize. Stabilnost stola je zagotovljena z Y izvedbo podnožja, ki pa ni moteče in se stolček stabilno postavi kamorkoli v prostoru. Nosilnost stolčka je do 40kg kar je povsem dovolj za obdobje, ko ga otroci uporabljajo. Konstrukcija stola je narejena iz masivnega bukovega lesa, varovao, poličke in naslon pa iz vezane ploskve kar daje stolu fleksibilnost in trdnost. K stolčku lahko dodatno dokupite tudi lesen pladenj in podlogo za sedenje.

Varovalna prečka je odstranljiva z izvlekom, za dodatno varnost pa je nameščen tudi 3točkovni varnostni pas, ki malčku preprečuje, da bi nenadzorovano zlezel s stolčka.

Vzdrževanje stolčka:

Stolček očistimo z vlažno in suho krpo, brez uporabe čistilnih sredstev, ker agresivna čistila lahko stolček poškodujejo, lahko pa se uporabljajo mila za leseno pohištvo.

Poreklo: Slovenija

 

Dodatne informacije

Teža 5 kg
Barva

Bela, Češnja, Natur, Oreh

Morda vam bo prav tako všeč…