Britax Römer Dualfix M iSize 61-105cm – Storm Grey

Britax Römer Dualfix M iSize 61-105cm – Storm Grey

575.00

Na voljo po naročilu

Na voljo po naročilu

Kategorije: , ,

Opis

Avtosedež – Römer – Dualfix M I-Size

Otroški avtosedež Britax Römer DUALFIX M i-Size ‒ od 3 mesecev do 4 let, od 61 do 105 cm, do 18 kg

Otroški avtosedež Britax Römer DUALFIX M i-Size ‒ odlična izbira novega avtosedeža za dojenčke ‒ združljiv s standardom i-Size, namenjen otrokom od 61 do 105 cm. Vrtljivi sedež vam omogoča, da izbirate, v kateri smeri vožnje bo obrnjen vaš otrok in da avtosedež obrnete do vrat avtomobila ter s tem preprečite prekomerno obremenitev hrbta.

Nastavljivo ogrodje, podporna noga z nastavitvenim sistemom, sistem montaže ISOFIX, sistem stranske zaščite SICT, 5-točkovni varnostni pas, sistem Pivot Link, inovativen ‘V’ naslon za glavo, ojačani stranski zaščitni sistem in možnost prevoza otroka v obratni smeri vožnje ‒ jamstvo za varnost in udobje pri uporabi.

‘V’-NASLON ZA GLAVO
Izjemno varen, posebej oblikovan naslon za glavo v obliki črke V ‒ udobna podpora glave med vožnjo in dodatna zaščita v primeru bočnega trčenja zmanjša tveganje za poškodbe vratu in glave.
Prilagoditev naslonjala za glavo in varnostnih pasov prednjega dela sedeža je enostavna in udobna rešitev ‒ uporaba Swingfix M i-Size je prijetna in enostavna.

PRILAGODLJIVO OGRODJE
Popolnoma nastavljivo ogrodje Swingfix M i-Size preprečuje nenadzorovano vrtenje med udarcem, nastavitev nagiba za 8° pa zagotavlja prilagoditev na sedež. Nastavljivo ogrodje omogoča do 10-% povečanje prostora za otroške nogice.

OBRAČANJE ZA 360°
Sistem za obračanje za 360° je enostaven za uporabo in olajša nameščanje ter pripenjanje otroka ‒ z enim samim gibom obrnete sedež do avtomobilskih vrat in s tem preprečite prekomerno obremenitev hrbta.

5-TOČKOVNI VARNOSTNI PAS
5-točkovni Swigfix M i-Size pas ‒ 2 točki nad rokami, 2 na bokih in držalo med nogami zagotavljajo najvišjo raven varnosti.

NASTAVLJIVA NOGA
Zagotavljanje najvišje ravni varnosti otroških sedežev je prednostna naloga blagovne znamke Britax Romer. Swingfix M i-Size nastavljiva noga minimizira naklon sedeža in preprečuje nenadzorovano vrtenje.
Prilagoditev višine in vgradni indikator zagotavljata popolno zaščito med nepredvidenimi dogodki.

SISTEM BOČNE ZAŠČITE
Optimirana zaščita SICT Inside, ki po zaslugi posebnega jeklenega elementa znotraj sedeža zmanjša bočne udarne sile, samodejno zagotavlja, da je vaš otrok dobro zavarovan v primeru trka.

PRALNA PREVLEKA
Swingfix M i-Size sedežna prevleka iz najkakovostnejših materialov omogoča enostavno odstranjenje brez razstavljanja pasu ‒ polita pijača, drobtine in drugi madeži niso več težava.

SISTEM PIVOT LINK

Britax Romer je razvil poseben sistem Pivot Link, ki v prvi fazi trka usmeri sile navzdol, nato pa naprej ‒ manj tveganja za poškodbe glave in vratu otroka.

DEBELO OBLAZINJENE
Izjemno udobne, debelo in mehko oblazinjene ‒ popolna zaščita in udobje pri vožnji.
Otroka obdaja kot kokon, ki absorbira udarne sile.

SODOBNA ZAŠČITA VARNOSTNEGA PASU
Sodobna, neoprenska, mehka zaščita prsnega pasu zmanjša neželeno gibanje otrok v primeru trčenja in zagotavlja večje udobje.

PRILAGODITEV NAGIBA SEDEŽA

Britax Romer Swingfix M i-Size ima 6 položajev nagiba sedeža ‒ otrok bo našel udoben položaj, bo bolj sproščen, zato bo tudi vožnja potekala v miru.

VOŽNJA V SMERI ALI OBRATNI SMERI VOŽNJE

Najvarnejši način za prevoz otroka v avtu je, da je avtomobilski sedež obrnjen v obratni smeri vožnje ‒ v tem položaju večino udarne sile absorbira sedež, kar zmanjša tveganje za poškodbo otroka ‒ zlasti glave in vratu. Sedež se lahko obrne v smeri vožnje, ko otrok doseže višino 76 cm. Priporočamo uporabo naslonjala v obratni smeri vožnje – največja zaščita za otroka.

DIMENZIJE IN TEŽA

Dimenzije avtomobilskega sedeža:
(višina x širina x globina) 48 × 44 × 74 cm

Teža: 15 kg

Dodatne informacije

Teža 15 kg