Aeromoov podloga je inovativni izdelek  in je primerna za vse  avto sedeže in vozičke nudi vašemu otroku idealno temperaturo saj omogoča popolno uravnavanje telesne temperature poleti in pozimi. 3D zračna struktura v obliki satovja poleti omogoča odvajanje odvečne toplote in s tem preprečuje potenje otroka. Pozimi daje takojšen občutek ugodja in toplote.

Uporaba poleti:

V poletnem času, se vozilo v notranjosti močno segreje, podloga pa s pomočjo 3D strukture ustvari tako imenovani zračni most med sedežem in otrokom, ter na ta način preprečuje pregretje otroškega telesca med sedenjem tako v avtosedežu kot tudi v vozičku.

 

 

 

 

 

 

Uporaba pozimi:

Pozimi pa je situacija drugačna. Ko imamo vozilo parkirano na mrazu se tudi notranjost močno ohladi, prav tako je hladen tudi naslon v otroškem vozičku ko se v zimskem času odpravimo na sprehod. Tudi v tem primeru Aeromoov podloga odlično opravi svojo funkcijo bodisi samo podloga še bolje pa podloga v kombinaciji z odejico ali zimsko vrečo. Le to lahko kupite tudi v kompletu,

Kako naredim komplet?

Potrebujete odejico za lupinico ali voziček in Aeromoov podlogo, ki jo vstavite lahko tudi v zimsko vrečo, tako boste poskrbeli, da bo kroženje zraka nemoteno, otroček pa se ne bo prepotil po hrbtu, s tem pa je tudi manj možnosti za prehlad.

 

 

 

 

 

 

Torej, če povzamemo, je Aeromoov podloga dolgoročen pameten in koristen nakup, saj je uporabna v vseh letnih časih, vse obdobje otroka od 0-4 let.