Informacije za naročila

               040/645-159

    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Orientacija

Prijava

Košarica

 x 
Košarica je prazna

BABY DESIGN otroški voziček LUPO CONFORT 2V1

Otroški voziček Baby Design Lupo Comfort je lahek, kompakten in večnamenski univerzalen otroški voziček.

LASTNOSTI: napihljiva kolesa, lahko aluminijasto ogrodje in blažilni mehanizem za udpbno vožnjo. Primeren je za otroka od rojstva dalje.
vozicek-lupo-comfort-2015-baby-design
otroski_vozicek_baby_design_lupo_confort_201503
otroski_vozicek_baby_design_lupo_confort_201504
otroski_vozicek_baby_design_lupo_confort_201508
otroski_vozicek_baby_design_lupo_confort_201509
otroski_vozicek_baby_design_lupo_confort_201501
otroski_vozicek_baby_design_lupo_confort_201502
otroski_vozicek_baby_design_lupo_confort_201506
otroski_vozicek_baby_design_lupo_confort_201507
baby-design-lupo-comfort113
otroski_vozicek_baby_design_lupo_confort_201505
Ocena: Še ni ocenjeno We ship toSlovenia
With shipment GLS 20-30kg for 10,00 €
Cena:
Prodajna cena: 449,99 €
Spletna cena: 395,99 €
Popust: 54,00 €
Barva Tooltip

3-14 dni
Proizvajalec: BABY DESIGN
Opis

Otroški voziček Baby Design Lupo Comfort je lahek, kompakten in večnamenski univerzalen otroški voziček.

LASTNOSTI: napihljiva kolesa, lahko aluminijasto ogrodje in blažilni mehanizem za udpbno vožnjo. Primeren je za otroka od rojstva dalje.

Komplet vsebuje:  športni sedež in globoko košaro. Omogoča namestitev:  otroški avtosedež Maxi Cosi Cabriofix, s pomočjo dodatnega adapterja (adapter in avtosedež doplačilo). Združljiv je tudi z avtosedeži Baby Design Lupo, Baby Design Dumbo in Neo Espiro M. 

Lastnosti:

 1. Lahko ogrodje: Ogrodje vozička je izredno lahko, saj je izdelano iz aluminija. Ogrodje je delno lakirano in sicer v barvi tekstilnega dela vozička.
 2. Napihljiva kolesa: Kolesa vozička so napihljiva, modernega dizajna in z amortizerji. So izredno lahko vodljiva in primerna za vožnjo po neravnem terenu. Sprednja kolesa so manjša in vrtljiva.
 3. Blažitev udarcev: Ob sprehodu po parku lahko naletite na neraven teren s tresljaji. Na zadnjih kolesih vozička Baby Design Lupo Comfort je mogoče nastaviti blažitev udarcev. Tako poskrbimo, da bo vašemu otroku udobno, ne glede na teren.
 4. Zaviranje: Preprosta zavora vam omogoča blokado obeh zadnjih koles hkrati.
 5. Globoka košara: Ima dodaten vizir, priročen nastavljivi in oblazinjen ročaj. Izdelana je iz lahkega zračnega materiala in je preprosta za montažo in demontažo z ogrodja vozička. Namestitev je mogoča v obeh smereh vožnje.
 6. Nastavljivost sedežnega dela: Športni sedež ima 3-stopenjsko regulacijo položaja naslonjala sedeža, vse do ležečega položaja. Naj bo vašemu otroku enako udobno med vožnjo in spanjem. Tako športni sedež kot globoka košara imata visoko kakovostno oblazinjenje.
 7. Nastavljivost ročaja: Ročaj je mogoče namestiti v različnih višinah. Nastavitev je preprosta in tako skrbi, da starši med vožnjo vozička ne bremenite hrbta.
 8. Nastavljiva opora za noge: Oporo za noge lahko namestite glede na višino vašega otroka. Nastavitev je preprosta in hitra.
 9. Varnost: Za varnost poskrbi 5-točkovni varnostni pas z mehkimi blazinicami, ki bo vašega otroka obvaroval, brez da bi se otrok počutil neudobno. Poleg tega vašega otroka dodatno obvaruje varnostna ograjica, ki jo je mogoče preprosto odstraniti. Voziček je zdelan skladno z evropskim standardom EN 1888 in je pridobil pozitivno mnenje Inštituta za matere in otroke.
 10. Zložljiva strešica: Zložljiva strešica otroškega vozička je opremljena s prozornim okencem, ki vam omogoča spremljanje otroka med vožnjo. Poleg tega ima tudi žepe za shranjevanje otroških stekleničk, da vaš otrok nikjer ne bo žejen, steklenička pa bo pri roki. Za priročnost poskrbi tudi velika prostorna nakupovalna košara z zadrgo. Strešico je mogoče dodatno raztegniti.

Teža in dimenzije:

 • voziček s sedežem: 16 kg,
 • ogrodje vozička s kolesi: 10 kg,
 • globoka košara: 4,5 kg,
 • sestavljen voziček (dolžina x širina x višina): 110 x 60 x 100 cm,
 • zložen  voziček (dolžina x širina x višina): 80 x 60 x 35 cm,
 • globoka košara (dolžina x širina x višina): 35 x 33 x 80 cm.

Enote v škatli1

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.
TOP
Avtorske pravice © 2015 Otroška trgovina Teddy
Vse pravice pridržane.