Informacije za naročila

               040/645-159

    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

header-trgovinateddy

 

header baby

 

Orientacija

Prijava

Košarica

 x 
Košarica je prazna

Pogoji poslovanja

Osnovno o pogojih poslovanja

Splošni pogoji poslovanja določajo pravice in obveznosti kupcev spletne trgovine www.trgovina-teddy.siin ponudnika izdelkov, RISP Andreja Drnovšek s.p., Rožna ulica 9, Trebnje, matična številka: 1509420000, s šifro dejavnosti C14.390,   Davčna številka: 98377825.

V spletni trgovini kupci lahko naročajo izdelke, ki so navedeni na teh straneh in so na voljo do odprodaje zalog ali po naročilu 1-4 tedne čakalne dobe. Izdelki višje vrednosti (nad 40€ ki se naročajo neposredno sproti pri proizvajalcu so plačljivi in dobavljivi po predračunu)

Zaradi različno kvalitetnih prikazovalnikov slik ali drugih vzrokov, lahko pride do odstopanj v barvnih odtenkih.

Cene

Vse navedene cene za izdelke so izražene v EUR. V cenah izdelkov DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost. Cena, po kateri ste blago naročili velja dokler blaga ne dostavimo. Cene izdelka in strošek poštnine so vidni v nakupovalni košarici še pred zaključkom naročila. Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo. Pogodba o nakupu blaga med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi zakon o varstvu potrošnikov

Potrditev naročila

Po zaključku naročila bo kupec na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob naročilu, prejel elektronsko obvestilo o vseh podrobnostih o naročilu. Z omenjenim sporočilom je kupec seznanjen, da nas lahko v primeru kakršnihkoli vprašanj kontaktira preko elektronske pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

TOP
Avtorske pravice © 2015 Otroška trgovina Teddy
Vse pravice pridržane.