Informacije za naročila

               040/645-159

    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

header-trgovinateddy

 

header baby

 

Orientacija

Prijava

Košarica

 x 
Košarica je prazna

Pogoji poslovanja

Osnovno o pogojih poslovanja

Splošni pogoji poslovanja določajo pravice in obveznosti kupcev spletne trgovine www.trgovina-teddy.siin ponudnika izdelkov, RISP Andreja Drnovšek s.p., Rožna ulica 9, Trebnje, matična številka: 1509420000, s šifro dejavnosti C14.390,   Davčna številka: 98377825.

V spletni trgovini kupci lahko naročajo izdelke, ki so navedeni na teh straneh in so na voljo do odprodaje zalog ali po naročilu 1-4 tedne čakalne dobe. Izdelki višje vrednosti (nad 40€ ki se naročajo neposredno sproti pri proizvajalcu so plačljivi in dobavljivi po predračunu)

Zaradi različno kvalitetnih prikazovalnikov slik ali drugih vzrokov, lahko pride do odstopanj v barvnih odtenkih.

Cene

Vse navedene cene za izdelke so izražene v EUR. V cenah izdelkov DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost. Cena, po kateri ste blago naročili velja dokler blaga ne dostavimo. Cene izdelka in strošek poštnine so vidni v nakupovalni košarici še pred zaključkom naročila. Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo. Pogodba o nakupu blaga med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Pri prodaji spoštujemo zakon o varstvu potrošnikov. Preberite si, kaj o prodaji preko interneta pravi zakon o varstvu potrošnikov

Izdelava izdelkov po meri

Nekateri izdelki so izdelani po merah, ki jih poda kupec. Teh izdelkov ni mogoče vrniti, saj niso predmet redne prodaje, ampak se tolerirajo kot izdelava po naročilu!

Potrditev naročila

Po zaključku naročila bo kupec na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob naročilu, prejel elektronsko obvestilo o vseh podrobnostih o naročilu. Z omenjenim sporočilom je kupec seznanjen, da nas lahko v primeru kakršnihkoli vprašanj kontaktira preko elektronske pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

TOP
Avtorske pravice © 2015 Otroška trgovina Teddy
Vse pravice pridržane.