Informacije za naročila

               040/645-159

    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Orientacija

Prijava

Košarica

 x 
Košarica je prazna

Ležišče za zibelko ali košek dim. po naročilu

Naravni materiali, penjeni latex, prevleka naravni bombažni nebeljeni mehak prešit frotir
Ocena: Še ni ocenjeno
Cena:
Spletna cena: 49,92 €
Ležišče Tooltip

1-7 dni
Opis
Posteljni vložki iz naravnega penjenega lateksa debeline 4 cm, oblečenega v pralno prešito prevleko iz bombažnega pliš frotirja. Sestava je dovolj mehka, da lahko dojenčka polagate na stran in ni nevarnosti, da bi se tkivo obtiščalo in bi prišlo do motene prekrvavitve, hkrati pa ima ležišče prilagojeno trdoto za dojenčke. Glede na težo otroka, pa je dovolj kompaktno, da pravilno podpre hrbtenico.
Prvo ležišče za dojenčka je ključnega pomena za zdravo spanje, počitek ali igro. Naravno ležišče je izdelano iz povsem naravnih materialov, penjenega latexa.
 
Kaj je latex?
Latex je penjeni naravni kavčuk, prepreden s številnimi luknjicami in kanali, kar omogoča zdravo zračnost. 33 % bolj zračen od umetnih materialov.
 
Latex je izjemno prožen in točkovno prilagodljiv material telesu nudi optimalno ergonomsko podporo. Je vzdržljiv, ima dolgo življenjska dobo, po 10 letih uporabe se 97 % latex ležišč menja iz higienskih razlogov in ne zaradi dotrajanosti materiala.

Je antibakterijski, onemogoča razvoj pršic, klic in plesni, ki slabo vplivajo na človekovo zdravje in počutje.

Kaj pa prevleka?
Prevleka je prav tako iz povsem naravnega materiala. Tkanina je izdelana iz kakovostnega, nebeljenega naravnega bombaža, strukturna in prešita omogoča posebno udobje za vašega dojenčka. Je pralna, snamete jo s pomočjo stranske zadrge.
 
PREVLEKA: tri slojna, prešita, pralna, blago je 100 % bombažni pliš frotir. Izdelava dimenzije po naročilu. Ob naročilu v opombe napišite željeno dimenzijo.
 
SESTAVA JEDRA: penjeni lateks debeline 4 cm
 
Skupna višina je 6 cm.
 
V primeru da imate drugačne dimenzije nam le to sporočite v opombe in vzmetnico vam bomo prilagodili +-5cm brez doplačila po vaši meri, v kolikor gre za drugačne dimenzije nad ali manj 5cm vam pošljemo popravek cene. Izdelkov, ki so izdelani posebej za vas ni možno vrniti, zato bodite pozorni na pravilno podano dimenzijo.
 
ROK IZDELAVE JE LAHHKO NEKOLIKO DALJŠI KOT JE NAVEDEN, ODVISNO OD POVPRAŠEVANJA!

Enote v škatli1

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.
TOP
Avtorske pravice © 2015 Otroška trgovina Teddy
Vse pravice pridržane.