Informacije za naročila

               040/645-159

    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

header-trgovinateddy

 

header baby

 

Orientacija

Prijava

Košarica

 x 
Košarica je prazna

Pakiranje in dostava

 

Pakiranje in dostava

 

Dostava

Dobavljivost posameznega artikla je prikazana na strani artikla. Blago na zalogi prejmete v 1-14 dni. Trudimo se, da je blago stalno na zalogi, v kolikor ne bo, vas o tem pisno obvestimo, tudi glede dobavljivosti posameznega artikla.

Dostavna služba, si pridržuje pravico na primeren način preveriti istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente) z namenom izročitve naročenega blaga pravemu naročniku.Dostava izdelka je zaključena, ko vam dostavljavec preda paket oz. ko prevzamete paket. Prevzem pošiljke potrdite z lastnoročnim podpisom, vendar preverite da paket ni poškodovan, saj s podpisom ob prevzemu hkrati sprejemate pogoje dostavne službe. Če se vam zdi da je paket poškodovan zahtevajte zapisnik in paket zavrnite z zapisnikom o poškodbi!

Če med poskusom dostave niste dosegljivi na izbranem naslovu, vas bo dostavljavec poklical na vaš posredovano tel. št., ter ponovno  dostavil naročeno blago - po vnaprej dogovorjenem času z vami. Če ponovna dostava ne bo uspešna, se paket vrne pošiljatelju. Dostavna služba oz. dostava izdelkov se vrši do vhodnih vrat hišne številke naslova. V primeru da stanujete v nadstropju morate za prenos naročenega blaga od vrat naslova v stanovanje poskrbeti sami.

Naročene izdelke pošiljamo na naslov, ki ga je kupec vnesel med postopkom naročila blaga. Izdelke dostavljamo na območju Slovenije. Na željo kupca in na njegove stroške blago, po predhodnem dogovoru, lahko dostavimo tudi izven območja Slovenije. Stroške dostave v tem primeru zaračunamo po ceniku GLS ali Pošte Slovenije za mednarodne poslovne pakete. V primeru dostave izven območja Slovenije, storitev odkupnina ni mogoča. Za pohištvene elemente ki presegajo to težo se dostava obračuna naknadno glede na lokacijo dostave. V primeru zavrnjene ali neprevzete pošiljke s strani kupca brez predhodno navedenega razloga ali predhodnega obvestila o odstopu nakupa na naše kontakte, vam zaračunavamo stroške nastale s pošiljanjem v obe smeri.

Za dostavo imamo sklenjeno pogodbo z GLS dostavno službo.

Podjetje RISP Andreja Drnovšek s.p.. ne odgovarja za poškodbe, uničenje ali nezmožnost zagotavljanja izdelkov zaradi vojne ali civilnega nemiru, stavk, prenehanja dela v industriji, neuspešne dostave, požara, nevihte, poplav ali neurij, okvar, namernih poškodb, kraje ali katere koli druge višje sile.

TOP
Avtorske pravice © 2015 Otroška trgovina Teddy
Vse pravice pridržane.