Informacije za naročila

               040/645-159

    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Orientacija

Prijava

Košarica

 x 
Košarica je prazna
Preden boste vozilo prvič uporabili, naj se akumulator polni 18 ur oz. po navodilu proizvajalca. Če tega postopka ne boste upoštevali, bi se lahko akumulator nepopravljivo poškodoval.
POZOR! OTROKE NAJ MED IGRO VEDNO NADZORUJE ODRASLA OSEBA.
Vozila zaradi svojih lastnostni niso primerna za otroke mlajše od 24 mesecev, razen če drugače poasnjujejo proizvajalčeva navodila. Pozorno preberite priporočljivo starost pod opisom izdelka.Vozila ne uporabljajte na javnih cestah, kjer je tekoč ali stoječ promet, na strminah, ob stopnicah, vodnih tokovih ali bazenih. Otroci morajo imeti med vožnjo na vozilu vednoobute čevlje.
Ko je vozilo v pogonu, pazite, da otroci ne bodo vtikali rok, nog ali drugih delov telesa, oblačil ali drugih predmetov med premikajoče se dele. Nikoli ne polivajte delov vozila, kot so motor, naprave, gumbi itd., z vodo. Ob vozilu nikoli ne uporabljajte bencina ali drugih vnetljivih snovi. Če vozilo ne sodi v kategorijo vozil, namenjenih za vožnjo dveh otrok, naj se z njim obvezno vozi le enotrok.
 
Takšni izdelki so  na koncu svoje življenjske dobe odpadek razreda RAEE, zato ga ne smete zavreči kot gospodinjski odpadek, ampak je predmet ločenega zbiranja odpadkov; Odpadek odložite na ustreznem vnaprej pripravljenem ekološkem otoku; Prisotnost nevarnih snovi v električnih delih tega izdelka predstavljajo vir morebitne nevarnosti za človeško življenje in za okolje, če izdelka ne zavržete na pravilen način;
Prekrižan smetnjak je oznaka, ki sporoča, da je treba izdelek zavreči kot predmet ločenega zbiranjaodpadkov.
VARNO ODLAGANJE IZTROŠENEGA AKUMULATORJA
Iztrošenega akumulatorja ne zavrzite z gospodinjskimiodpadki. Zavržete ga lahko v centru za zbiranje izrabljenih baterij in akumulatorjev ali za zbiranje posebnih
odpadkov; pozanimajte se v svojem kraju.


Proizvajalec:
CHIPOLINO
Rezultati 1 - 1 od 1

Vozila na akumulator

2345_1_63529626478 Ocena: Še ni ocenjeno

Otroški avtomobilček na akumulator CHIPOLINO A

ELEKTRIČNI AVTO CHIPOLINO A

Spletna cena: 189,00 €

Podrobnosti

TOP
Avtorske pravice © 2015 Otroška trgovina Teddy
Vse pravice pridržane.