Informacije za naročila

               040/645-159

    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Orientacija

Prijava

Košarica

 x 
Košarica je prazna

Počitniška prikolica

Opis, slike in cene najdete na www.pocitnicevavtokampu.si in na facebooku: https://www.facebook.com/Pocitnice-v-avtokampu-1485427488375049/
Ocena: Še ni ocenjeno
Opis

Info 040645159 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Opis, slike in cene najdete na www.pocitnicevavtokampu.si in na facebooku: https://www.facebook.com/Pocitnice-v-avtokampu-1485427488375049/

Ste že bili kdaj v Fiesi? Vabimo vas, da si članek preberete in dobite tiste informacije, ki vam bodo olajšale izbiro, kam z otročkom na dopust, ali vikend izlet.
Kamp Fiesa leži v zelenem, mirnem zalivu Fiesa, ki je od Portoroža oddaljen le 3 km, in je znan tudi po dveh sladkovodnih jezercih. Kamp je od morja oddaljen le 100 m, njegova kapaciteta pa je 112 prikolic, 35 šotorišč ter manjši prostor za avtodome.

Znotraj samega kampa v sezoni deluje trgovina z živili, v bližnji okolici so kvalitetni gostinski obrati ter dodatna turistična ponudba. Gostom je na voljo tudi brezžični internet, ki je sicer plačljiv 5 eur/teden v samem kampu, a ker je domace omrezje to ni tezava, drugače na plaži je tudi free. Do Pirana je peš le slabih 15 minut, kjer lahko na tržnici kupite sveže ribe, zelenjavo ipd.

Morje je lepo in čisto, postopoma spuščajoča globina primerna tudi za tiste, ki so komaj shodili, ploščati kamenčki na plaži in v vodi pa so raj za majhne otroke, saj uživajo s sestavljanjem le teh, morje je razen plavanja primerno tudi za potapljanje in opazovanje privlačnega podvodnega sveta, na plaži deluje tudi potapljaška šola za otroke in odrasle, s kolesom ali peš pa se lahko sprehodite do strunjanskih solin ali se odpravite v bližnji Piran.

 

Cena od 20eur/dan odvisno od lokacije, časa koriščenja...

Sprejemamo rezervacije ze leto 2018!

 


Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.
TOP
Avtorske pravice © 2015 Otroška trgovina Teddy
Vse pravice pridržane.