Informacije za naročila

               040/645-159

    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Orientacija

Prijava

Košarica

 x 
Košarica je prazna

Podporna podloga za v lupinico EASY TRAVEL

Vložek za PODPORO DOJENČKU V LUPINICI in večjemu otroku udobje med vožnjo
product_73343
Ocena: Še ni ocenjeno
Cena:
Spletna cena: 16,50 €
1-5 dni
Proizvajalec: LORELLI
Opis

Vložek za lupinice - avtosedeže 0-13kg in 0-18kg je  potovalna  blazina, ki bo omogočila da bo vaš dojenček varno in udobno potoval v lupinici. 

Narejen je iz najboljših materialov, s posebej oblikovano podporo za hrbet in zadržanje glavice da se ne zgodijo nezaželeni gibi zaradi same vožnje kakor tudi nezaželenih nenadnih gibov ki so sestavni del prenosa lupinice. Opora za glavico je pritrjena samo na zgornjem delu, tako da jo brez težav lahko prilagajate na obseg otrokove glavice. Vsekakor spada Vložek za lupinice v del obvezne opreme, pred nakupom ste tudi vljudno vabljeni, da vam izdelek vizuelno predstavimo na sedežu podjetja. 

 Vložek za lupinice je eden od pripomočkov, ki ga morate zagotovo imeti. Potovalna blazina, ki bo omogočila da bo vaš dojenček varno in udobno potoval v lupinici. Narejen je iz najboljših materialov, s posebej oblikovano podporo za hrbet in zadržanje glavice da se ne zgodijo nezaželeni gibi zaradi same vožnje kakor tudi nezaželenih nenadnih gibov ki so sestavni del prenosa lupinice. Vsekakor spada ta izdelek v del obvezne opreme, pred nakupom tudi  vabljeni da vam izdelek vizuelno predstavimo na sedežu podjetja.
Dojenček je v prvih dneh po rojstvu po večini premajhen, avtosedeži pa pregloboki za njegovo telesce, ki še ni vzravnano, zato je vložek za avtosedeže Easy travel odličen pripomoček, saj podpira dojenčkovo telo v pravlni legi, hkrati pa njegovi majni glavici preprečuje nihanje sem ter tja med vožnjo.
Vložek  je mehak, v sredini je dodaten vložek - blazinica za podporo in izenači globino avtosedeža. S tem vložkom omogočimo dojenčku da v avtosedežu ne leži spognjeno. Dodaten vložek lahko pozneje odstranite in podlogico uporabite tudi v večjem avtosedežu ali športnem vozičku.
Vložek je prilagodljiv tako, da v primeru novorojenčka pripomore k pravilni drži otroka v avtosedežu in mu omogoča udobje. Vložek ima spodnjo blazinico ki omogoča dokaj raven-nepreglobok položaj ležanja novorojenčka.

Pralno na 30°C


Enote v škatli1

Mnenja

Za ta izdelek še ni mnenj.
TOP
Avtorske pravice © 2015 Otroška trgovina Teddy
Vse pravice pridržane.